Worstmakerijkennis

Investeer juist nu in worstmakerijkennis.

A. De doelstelling
- Kwaliteitsverbetering van huidige producten
- Technologische en technische kennisuitbreiding
- Het aanzetten en stimuleren tot innovatie
- Rendementsverbetering
- Oplossen van productieproblemen
- Het kunnen bepalen van productkwaliteitsniveau.
B. Onderwerpen
Om een goed effect en cursusresultaat te behalen is onderwerp 1 noodzakelijk. Verder kan onderwerp 2 t/m 5 vrij gekozen worden, hetzij een of meerdere onderwerpen.
1. Kwaliteit en kwaliteitsbeoordeling: o.a. sensorisch, microbiologisch, fysisch.
2. Gegaarde worstsoorten: o.a. leverworst, bloedworst, kookworst.
3. Gegaarde vleeswaren: o.a. gekookte ham, gegrilde en gebraden vleeswaar.
4. Verduurzaamde worstsoorten: o.a. droge worst, salami’s, snijworst, osseworst.
5. Verduurzaamde vleeswaren: o.a. rauwe ham, rookvlees, bacon, ontbijtspek
Extra opties
- Groot naslagwerk praktijkhandboek voor de worstmaker Charcuterie 2 à € 158,- incl. BTW
- Toetsing met mogelijkheid tot behalen van bedrijfscertificaat
- Praktijkbegeleiding op de werkvloer
- Praktijkcursus worstmaken
Goed om te weten
- Het betreft een middag- of avondprogramma, maandag t/m vrijdag
- Geschikt voor een groep van maximaal 15 personen
- Locatie en prijs in overleg