In dit unieke tijdloze praktijkhandboek leest u alles over de bereidingstechnieken van worst en vleeswaren. Het boek bevat ruim 650 pagina’s kennis, rijk geïllustreerd met prachtige foto’s.
Charcuterie 2 is opgebouwd uit vele jaren praktijkervaring en literatuurstudie. Met behulp van dit handboek bent u in staat om smaakvolle en ambachtelijke kwaliteitsproducten te bereiden.

In het eerste hoofdstuk staat kwaliteit centraal. Het ambachtelijke bereidingsproces wordt in het tweede hoofdstuk uitgebreid beschreven. In de hoofdstukken drie t/m zeven vindt u een groot aanbod van bekroonde, traditionele streekrecepten en zeer uitgebreide foutenanalyses van de belangrijkste worst- en vleeswarengroepen en specialiteiten.

"Al enkele dagen zit ik te genieten van alle informatie in het boek. Geweldig, ik, als hobbyist ga ongetwijfeld vele recepten uitproberen." - Ruud van de Ven

"Inmiddels nog meer onder de indruk! Wat een goudmijn aan gedeelde kennis. Elke euro meer dan waard." - Joop Straeter

Charcuterie 2
Geïnteresseerd? Bestel het boek →
​​​​​​​​​​​​​​


Praktijkhandboek voor professionele worst- en vleeswarenbereiding door Paul van Trigt.
‘Gouden recepten en waardevolle praktijkadviezen’

Inkijk in het boek? Klik hier →

Recensies en reacties →